Cum slăbim sănătos?

Publicat de administrator pe

Dieta recomandată de nutriționiști este de obicei personalizată dar aici prezentăm câteva sfaturi generale oferite de doctorul nutriționist.

D-na OLGA CARA care activează în Centrul medical Lacteia.
Dacă dorim să slăbim într-un mod sănătos și fără să ținem cura de slăbire radicală sau rapidă, nutriționiștii ne recomandă câteva secrete pe care le enumărăm mai jos. Deși nu veți slăbi radical într-un timp foarte scurt, vă asigurăm totuși că pierderea în greutate va fi sănătoasa și durabilă!

Dacă dorim să slabim sănătos este bine să diminuăm cât mai mult consumul de făinoase și alimente grase, excludem din dieta noastră grăsimile hidrogenate (margarina, produse de patiserie), bauturi îndulcite carbogazoase, îndulcitorii, aditivii alimentari și conservanții, sosurile procesate și frumos ambalate de la supermarket, să diminuăm drastic zăharurile și carbohidrații simpli ș.a.

Sănătatea și silueta ne preocupă mereu -indiferent de vîrstă, gen, ocupație și alte criterii. Unii aspiră la un oarecare ideal și parametri, iar alții la un mod de viață sănătos bazat pe o alimentație corectă și echilibrată, sport si echilibru psihosocial. Alimentația este o sursă de existență a organismului, chiar din primele clipe ale vieții suntem legați strins de nutritie prin reflexele necondiționate, si asa pe parcursul vietii trecînd prin toate etapele de vîrstă organismul uman are nevoi pe care le îndeplinim, oferindu-i un complex nutritiv echilibrat.

Acestea sunt sfaturi recomandate nu numai pentru slăbire ci și pentru sănătate pe termen lung!
Vă puteți programa chiar astăzi, apelând numerele de telefon 022 784 784 şi 060206650 sau info@lacteia.md

Categorii: Noutăți