Noul pachet de evaluare a riscului de afectiuni cardiovasculare disponibil in Centrul Medical LACTEIA.

Publicat de Centrul Medical "Lacteia" pe

Cardiologia este ramura medicinei care studiază inima şi aparatul circulator. Bolile inimii şi ale vaselor de sânge sunt diagnosticate şi tratate de către medicii cardiologi.Centrul Medical LACTEIA se alăltură eforturilor de prevenție a bolilor cardiovasculare și lansează in luna iulie pachetul de servicii Cardio. Pachetul se adresează adulților interesați să iși evalueze riscul de afecțiuni cardiovasculare și include: consultație de specialitate la medic specialist/ medic primar, electrocardiograma cu interpretare, analize de laborator, examen ultrasonic cardiac (ecocardiografie), raport de evaluare a riscului de boli cardiovasculare și recomandări medic cardiolog.

„Afecțiunile cardiovasculare reprezintă una dintre principalele cauze de mortalitate la nivel mondial,  majoritatea deceselor în țara noastră fiind cauzate direct sau indirect de boli cardiovasculare. De aceea, diagnosticul precoce ajută nu doar la îmbunătățirea stării de sănătate, dar și la creșterea speranței de viată a pacienților”, declară prof. Liviu Grib, doctor habilitat în ştiinţe medicale.

„Stresul, alimentația dezechilibrată și stilul de viață dezordonat sunt unii dintre principalii factori de risc ai afecțiunilor cardiovasculare, pe langă cei genetici. Este important să ne evaluăm periodic starea de sănătate, să ne modificăm stilul de viață, să alegem echilibrul şi moderația în alimentație, să facem mișcare în mod regulat pentru a îmbunătăți calitatea vieții noastre”.

Organismul nostru trece prin nenumarate incercări cauzate de stilul de viață, stresului cotidian și profesional, dieta, poluarea tot mai agresivă.  În plus, trecerea anilor iși poate pune amprenta asupra stării de sănătate.

 Pacienții care, după evaluarea Cardio vor efectua investigații suplimentare     recomandate de medicul cardiolog, vor beneficia și de o reducere de 15%   fața de prețurile de pe listă.

Medicii cardiologi de la LACTEIA se ocupă cu grijă de evaluările clinice şi paraclinice ale pacienţilor, de interpretarea analizelor şi stabilirea cu acurateţe a diagnosticului, de monitorizarea pacienţilor.

Pacientul știe exact, încă din primul moment, care sunt serviciile medicale necesare, durata acestora, condițiile, cerințele și beneficiile acestora, precum și costul lor total. Astfel, el capătă certitudinea unei îngrijiri medicale avansate, complete și complexe, care conduce la conturarea diagnosticului de certitudine și la stabilirea tratamentului adecvat, totul sub supravegherea permanentă a medicului cardiolog.

Componența pachetului  CARDIO

 • Consult cardiologie medic specialist
 • Electrocardiograma cu interpretare
 • Ecocardiografie
 • Pachet de analize medicale:
  • Hemoleucograma
  • Profil lipidic (colesterol total, colesterol LDL, trigliceridele)
  • ALT
  • AST
  • Uree
  • Creatinină
  • Glicemie
  • Acid uric

Costul pachetului CARDIO la prof. Liviu Grib, doctor habilitat în ştiinţe medicale– 1200lei,

Costul pachetului CARDIO la medicul cardiolog, categorie superioară D-na Bularga Angela- 1000lei.

Categorii: Noutăți