Un An Nou fericit!

Publicat de administrator pe

Cardurile Cadou sau voucher unice reprezintă o metodă sigură de motivare sau recompensare a angajaților sau a prietenilor. Sunt foarte flexibile și deseori reprezintă un cadou mult mai potrivit decât bonusurile în bani sau primele. Ele pot fi comandate ca cadou cu orice ocazie.

Costul unuiCard cadou poate fi de 400 lei, 500 lei, 600 lei

sau vauchere a câte 200 și 250 lei.

Cumpără acum un voucher cadou, personalizează-l și pune-l sub brad. Fii în pas cu noile tendințe de achiziție oferindu-le salariaților un bonus sub forma cardului  Cadou, un instrument practic și modern prin care recompensezi implicarea angajaților și economisești timp și bugete. Iți oferă avantaje cu un plus de confort în gestionare și un plus de atractivitate în rândul angajaților.

Cardurile și vaucherele pot fi valorificate pe parcursul lunilor ianuarie-iunie anului 2023 și posesorii lor pot beneficia de orice consultație a medicilor specialiști, investigații ( USG, ECG) sau de tratament curativ- profilactic (fizioterapie, masaj, kinetoterapie, acupunctură, ozonoterapie ș.a.), cosmetologie conform prețului nominal al cardului, luând în considerație Catalogul de prețuri a Centrului Medical Lacteia.

Pentru mai multe informații și programări – str.Vlaicu Pîrcălab 2                                

 info@lacteia.md   sau sunați la:   022 784 784  sau:  060206650.

Categorii: Noutăți