card-cadou – pentru sănătatea celor dragi!

Publicat de administrator pe

Din 15 februarie până la 09 martie veți avea o reducere de 10% la toate cardurile cadou -cu valorile nominale de 400lei, 500lei și 600lei.

Primăvara înseamnă viață, bucurie, lumină, culoare, dar și prețuire pentru una dintre cele mai gingașe ființe – femeia. Mamele noastre și în general, femeile din viața noastră, primesc bijuterii, produse cosmetice și accesorii vestimentare și sunt ferm convinsă că fiecare dintre ele le bucură. Însă, câteodată nu e chiar ceea ce-și doresc. Un cadou inspirat ar fi un Card-cadou. Însoțit de un buchet de flori sau o felicitare, lasă la alegerea femeii răsfățul. Și va alege cu siguranță ceva de care are nevoie cu adevărat sau ceva ce-și dorește, dar „uită” mereu să-și ofere.Card-cadoul poate fi folosit pe toată perioada anului, așa că răsfățul poate fi programat atunci când este cu adevărat nevoie de el.

E cel mai important lucru pe care poţi să-l oferi. Cu un gest simplu, poţi să ai grijă de sănătatea celor dragi ţie, facilitându-le accesul la servicii medicale de cea mai bună calitate. Fie că e vorba de mama, tata, sora sau cel mai bun prieten, prin Cardul Cadou te asiguri că vor fi trataţi cu atenţie şi profesionalism în oricare dintre Centrele Medicale ,,LACTEIA”.

Vrei să dăruieşti şi tu un Card Cadou?
Poţi să alegi între:
Card Cadou de 400 lei;
Card Cadou de 500 lei;
Card Cadou de 600 lei.

Cardul îi asigură posesorului acces gratuit, în limita valorii trecute pe card, la toate serviciile oferite de Centrul Medical ,,LACTEIA” de pe str. V. Pîrcălab nr.2 și str.Cuza Vodă nr.6. Din momentul primei utilizări, Cardul devine nominal şi netransmisibil.

Pentru mai multe informații și programări – info@lacteia.md
sau sunați la: 022 784 784 sau gsm:060206650.

Categorii: Noutăți