Ce faci azi pentru sănătatea copilului tău?

Publicat de Centrul Medical "Lacteia" pe

RabaTDna. Raba Tatiana, doctor conferenţiar universitar, și-a adus o contribuție importantă la formarea și îndrumarea cadrelor medicale. Dna. Dr. Raba Tatiana a fost referent oficial la 5 teze.

Suntem încîntați că Dna.Dr. Tatiana Raba, Medic Pediatru cu supraspecializare în Gastroenterologie Pediatrică face acum parte din echipa de medici a Centrului Medical „LACTEIA” unde acordă consultații de specialitate.

Dna.Dr. Tatiana Raba a obținut competența în gastroenterologie pediatrică și are o experiență clinică importantă în diagnosticul și tratamentul bolilor digestive la copil.

Consultația cuprinde: anamneza, studierea documentației medicale anterioare a pacientului, interpretarea analizelor medicale, examenul fizic, stabilirea indicațiilor de explorare suplimentară (dacă este cazul), explicarea diagnosticului, elaborarea și explicarea dietei adecvate bolii, elaborarea și explicarea tratamentului medicamentos, stabilirea modului de urmărire a bolii (dacă este cazul). Foarte frecvent, consultația este completată de examenul ecografic al abdomenului. Durata consultației de gastroenterologie este de la 30 minute.

Consultație de gastroenterologie – 300 lei.

Categorii: Noutăți