Lansarea unui nou Centru Medical Lacteia în centrul capitalei

Publicat de Centrul Medical "Lacteia" pe

Vineri, 8 mai a avut loc deschiderea unui nou Centru Medical Lacteia în centrul orașului Chișinău, al doilea Centru medical din portofoliul Lacteia.

Centrul oferă servicii medicale integrate multidisciplinare, sub același acoperiș, atât pentru adulți, cât și pentru copii, de la consultații generale de diferite specialități paraclinice, radiologie dentară până la servicii medicale cosmetologice.

Structurat pe două nivele, noul Centrul medical are o suprafață de 500m2 și cuprinde 13 cabinete medicale și un departament de imagistică dentară, toate fiind dotate cu echipamente medicale de ultimă generație, precum radioviziografia și tomografia computerizată.

Printre serviciile și tehnicile inovatoare care se efectuează în cadrul Centrului Lacteia se numără Ozonoterapia, o soluție modernă de tratare a mai multor maladii și o gamă largă de servicii Premium acordate în baza unei tehnologii revoluționare în domeniul medicinii estetice atât facială cît și corporală.

Pe lângă serviciile tradiționale de Ozonoterapie, în cadrul Centrului Lacteia vor putea fi diagnosticate și tratate maladii din diverse domenii: stomatologie, neurologie, reumatologie, cardiologie, ORL, endocrinologie, ginecologie, urologie, dermatologie, cosmetologie, kinetoterapie, fizioterapie și reflexoterapie.

Aceste servicii vor fi acordate de medici specialiști de înaltă calificare, instruiți în țară și peste hotare, cu experiență bogată de activitate, care asigură o înaltă calitate și acuratețe a serviciilor prestate.

Centrul medical Lacteia este situat pe str.Vlaicu Pârcălab nr.2. Programul de lucru este de luni până vineri de la 08:00 la 19:00 și sâmbătă de la 08:00 la 14:00.

Vă așteptăm cu drag!

Categorii: Noutăți