Kinetoterapia

Publicat de administrator pe

Kinetoterapia tinde să devină un loc de referință pentru sănătatea corpului uman, datorită tehnologiilor inovatoare și tratamentelor oferite de către kinetoterapeutul Fotescu Petru de la Centrul Medical Lacteia.
Kinetoterapia sau terapia fizică îi ajută pe oamenii de toate vârstele, care au afecțiuni medicale sau leziuni ce le limitează capacitatea de mișcare, să iși recapete această funcție.
Un program personalizat de terapie fizică poate ajuta pacienții să iși imbunătățească starea generală de sănătate. Kinetoterapia utilizează mișcarea ca terapie, cu rolul de a restabili anumite funcții ale corpului. Terapia este utilă atât în recuperarea în urma afecțiunilor locomotorii, cât și în tratarea unor afecțiuni ale organelor interne, afecțiuni neurologice, reumatice, ortopedice, cardiace sau respiratorii și chiar metabolice sau digestive.
În situaţii posttraumatice şi postoperatorii kinetoterapia este un mijloc de bază pentru recuperarea funcţiilor afectate, în cazul afecţiunilor neurologice doar prin adăugarea kinetoterapiei + masaj și elemente de terapie manuală la celelalte tratamente instituite se pot viza ameliorări.
Vă așteptăm să ne vizitați – vă puteți programa chiar astăzi, apelând numerele de telefon 022 784 784 şi 060206650 sau info@lacteia.md

Categorii: Noutăți