O femeie sănătoasă este o femeie frumoasă !

Publicat de Centrul Medical "Lacteia" pe

O femeie sănătoasă este o femeie frumoasă, o femeie puternică și împlinită. Și pentru că este foarte important să depistăm din timp eventualele probleme de sănătate, Centrul Medical Lacteia  lansează în luna aprilie programul de profilaxie dedicat femeilor Lacteia ,,Sănătatea ta contează”.

Mai jos gasiți componența pachetului,,Sănătatea ta contează”:

Pachetul,,Sănătatea ta contează”-1000 lei/pachet.

la achiziționarea unui pachet ,,Sănătatea ta contează ”vei primi gratis un vaucer cu costul de 250 lei, pe care poți să-l faci cadou oricui sau să-l folosești singură apelând la diferite servicii disponibile în centrul medical Lacteia.

  • Consult ginecologic medic specialist
  • Ecografie transvaginală
  • Examenul secreției vaginale
  • colposcopie
  • Ecografie sân-bilateral
  • Interpretare rezultate și eliberare raport medical de evaluare a stării de sănătate

Serviciile medicale incluse in pachetul Lacteia ,,Sănătatea ta contează” au o valabilitate de 60 zile de la achiziționarea pachetului. În cazul în care, din motive independente de Lacteia, pacientul nu finalizează aceste investigații în decurs de 60 zile, Lacteia iși rezervă dreptul să considere că pachetul a fost efectuat și nu va restitui sumele neconsumate sau nu le va echivala cu alte servicii. Astfel, Lacteia nu va permite efectuarea investigațiilor rămase restante intr-o perioada mai mare de 60 de zile de la data achiziționării pachetului sau data efectuarii primului serviciu inclus in pachet.

Posesorul vaucerului poate efectua următoarele servicii: consultații la diferiți medici, investigații ultrasonore, colposcopie, ECG, ozonoterapie, fizioterapie, masaj, kinetoterapie, acupunctură. Vaucerul nu este valabil pentru investigații de laborator. Termenii de valabilitate a vaucerilor sunt aceiași ca la pachetele de bază.

Categorii: Noutăți