Pachete cu servicii medicale la prețuri promoționale în ajunul sărbătorilor de iarnă!!!

Publicat de Centrul Medical "Lacteia" pe

Centrul Medical Lacteia oferă pacienților patru pachete speciale de servicii la prețuri promoționale. Pachetele cuprind consultații și investigații de specialitate și acoperă urmatoarele zone medicale: cardiologie, ginecologie și glanda tiroidă, fiind valabile până la finalul lunii ianuarie 2018.

 

Pachet de evaluare ginecologică – 700 lei

Pachetul include o consultație de specialitate, o ecografie de sân și o ecografie a bazinului mic transabdominal, efectuate de o echipă de medici, formată din medici ginecologi dr. Bosoc Zinaida, dr. Jalenco Oleg și medicii imagiști dr. Vulpe Vladimir și Motuzoc Natalia.

Pacientele care achiziționează pachetul de evaluare ginecologică beneficiază de o reducere în valoare de 10% pentru analizele ce determină  markerii tumorali din zona sânului și a ovarului. Aceeași reducere se aplică și pentru efectuarea testului Babeș Papanicolau.

Pachet de evaluare a glandei tiroide – 400 lei

Pachetul conține o consultație și o ecografie pentru glanda tiroidă, efectuate de dr. Cebanu Raisa, medic specialist endocrinologie, și medicii imagiști dr. Vulpe Vladimir și Motuzoc Natalia.

Pacienții care achiziționează acest pachet beneficiază de 10% reducere pentru realizarea analizelor ce determină concentrația TSH, Anti-TPO, T3 liber si T4 liber in sânge.

Componența pachetului  CARDIO cu reducere de 20%

  • Consult cardiologie medic specialist
  • Electrocardiograma cu interpretare
  • Monitorizare ECG timp de 24 ore

sau

  • Consult cardiologie medic specialist
  • Electrocardiograma cu interpretare
  • Monitorizare TA timp de 24 ore

Programari la tel: 022 784 784 sau 060206650 sau info@lacteia.md

Categorii: Noutăți