Servicii integrate de stomatologie

Publicat de Centrul Medical "Lacteia" pe

Începând din februarie, pacienții din Chișinău și alte localități cu probleme dentare au acces la servicii integrate de stomatologie, la standarde ridicate de calitate. Noua echipă stomatologică: Guban Liviu, Teodor Ludmila și Olga Turchin vă stă la dispoziție intr-un ambient foarte plăcut și modern, special creat pentru a vă face vizita la dentist mai frumoasă. Amplasat în centrul orașului pe str. Vlaicu Pîrcălab nr.2, Centrul Medical ,,LACTEIA”vă oferă toate serviciile necesare pentru diagnosticul și tratamentul unei probleme dentare: radiologie dentară, implantologie, chirurgie dentară, protetică, estetica dentară, parodontologie, ortodonție, endodonție, profilaxie, pedodonție.

Noile cabinete sunt dotate cu unituri dentare moderne, aparatură performantă, cu scaune ergonomice, lămpi de albire dentară, camere intraorale, lampă de dezinfecție a aerului (pentru distrugerea germenilor din încăpere), lampă de dezinfecție a suprafețelor, monitoare LCD cu cablu TV, lămpi fără contact etc.

Echipa medicală este formată din profesioniști pregătiți si vă stă la dispoziție cu toate informațiile necesare. Împreună cu medicul, veți alege soluțiile corecte de tratament și serviciile medicale dentare, adaptate cazului dumneavoastră.

Odată cu introducerea radiologiei dentare, pacienții cu probleme stomatologice vor beneficia de servicii integrate in cel mai scurt timp, fără a mai fi necesar să se deplaseze pentru efectuarea radiografiilor intr-o alta unitate medicală.

Implantul dentar

implantImplantul dentar, folosit pentru înlocuirea dinților lipsă, reprezintă o procedură chirurgicală prin care un șurub de titan este înserat în osul maxilar sau mandibular, urmînd ca acesta să devină sprijin pentru o coroană, o proteză parțială sau totală sau una mobilizabilă.
După operația de înserare a șurubului, este necesară o perioadă de timp de așteptare, de-a lungul căreia se va stabili o legătură între implant și os, numită osteointegrare, pentru ca implantul să poată sprijini viitoarea proteză.
Intervenția chirurgicală se realizează sub anestezie locală, singurele efecte adverse ale procedurii fiind o ușoară umflare a zonei în care a fost aplicat implantul și dureri de intensitate scăzută în acea regiune, care pot fi combătute cu analgezice.

Totodată, spre deosebire de punțile clasice sau de protezele parțiale, terapia implantară nu afectează în nici un fel dinții sănătoși aflați în vecinătatea celor ce urmează a fi înlocuiți.
Pe durata tratamentului, pacientul poate beneficia de coroane sau proteze provizorii în regiunea în care au fost înserate șuruburile de titan aferente implantului.

Pentru a afla mai multe detalii despre tratamentul stomatologic vă rugam să apelați pentru o consultație la medic la numărul de telefon: 022 784 784 sau 060206650, sau programați-vă on-line

Categorii: Noutăți