Serviciu de acupunctură în cadrul Centrului Medical LACTEIA

Publicat de Centrul Medical "Lacteia" pe

Centrului Medical LACTEIA oferă pacienților cu afecțiuni ale sistemului nervos și musculo-scheletal serviciul de acupunctură. Tehnica este eficientă în special în cazul durerilor acute și cronice care apar în zona lombară, dar și la pacienții cu artroză, indiferent dacă afecțiunea s-a instalat la nivelul genunchiului, a umărului sau a șoldului.

Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate și de o ameliorare semnificativă a durerilor, se recomandă un număr minim de 6-10 ședințe de tratament care, în multe cazuri, pot înlocui cu succes terapiile medicamentoase conservatoare, în special pentru pacienții care au contraindicații la diferite proceduri medicale. De asemenea, pentru ca efectul să fie cel scontat, pacienților li se recomandă să îmbine ședințele de acupunctură cu alte tehnici complexe de electroterapie sau kinetoterapie.

Indiferent de metoda pentru care pacientul optează, terapia prin acupunctură nu este dureroasă. Pentru a se programa la ședințele de acupunctură la Centrul Medical LACTEIA, pacienții nu trebuie să efectueze alte investigații sau analize medicale în prealabil. De asemenea, nu este necesar biletul de trimitere de la medicul de familie, întrucît indicația terapiei se stabilește în cadrul consultației de recuperare medicală, procedura fiind efectuată de dr. Galina Cumurciuc, medic neurolog cu competențe în acupunctură, categorie superioară.

De curând, dr. Vergilia Purice, medic acupuncturist s-a alăturat echipei de medici din Centrul Medical „LACTEIA”, cu consultații și ședințe de acupunctură. D-na dr Vergilia Purice are o vastă experiență dobândită de-a lungul anilor de activitate în cadrul Secției de Reabilitare și Medicină Fizică în  Asociația Medicală Teritorială Centru.

Pentru mai multe detalii si programări, vă rugăm să apelați numărul de telefon:  022 784 784 sau 060206650.

Categorii: Noutăți