Vrei o piele fină și catifelată?

Publicat de Centrul Medical "Lacteia" pe

Din 01.03.2016 în CM ,,Lacteia”activează  absolventa facultății de biomedicină a Universității Libere Internațională din R.Moldova D-na Tatiana Perju, care are următoarele competențe în ramura cosmetologiei și a masajului:

 1. Îngrigirea tenului acneic;
 2. Curățarea tenului cu ultrasunet;
 3. Curățarea mecanică;
 4. Peeling chimic;
 5. Hidratarea tenului;
 6. Mezoterapie: facială, corporală, dermaroller;
 7. Epilare cu ceară;
 8. SPA proceduri: masaj general, masaj cu miere, masaj facial, masaj shake, masaj anticelulitic;

 Semnele de îmbătrînire vizibile devin greu de ignorat – riduri în jurul ochilor sau buzelor, pete de vîrstă, piele mai puțin elastică. Poți reduce efectele imbătrînirii asupra pielii tale printr-o serie de proceduri cosmetice. Ele pot întineri pacienții cu pînă la 5 ani și nu prezintă aceleași riscuri ale chirurgiei plastice convenționale.

Curățare facială

Tenul reprezintă cartea noastră de vizită. Drept urmare, dacă vrem să arătăm bine și să ne simțim bine în pielea noastră, este foarte important să avem grijă de tenul nostru. Cu ajutorul Ultrasunetului se poate realiza o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele, fără a ataca țesutul.O metodă rapidă, eficientă şi non-invazivă în urma căreia veți vedea următoarele rezultate: Piele hidratată, netedă și moale; porii se închid; punctele negre dispar; celulele se regenerează și se stimulează producerea de colagen.

Peeling

Peelingul chimic este o metodă de întinerire facială care presupune exfolierea epidermei cu ajutorul unei substanţe chimice, având rolul de a îndepărta celulele moarte şi de a stimula regenerarea celulară. În funcţie de particularităţile şi problemele tenului, acesta se realizează prin mai multe grade de profunzime şi cu substanţe diferite:

cele trei categorii de peeling: superficial, mediu, profund.                           

Mezoterapia cu mezoroller

Mezoroller este alternativa pentru procedura profesională de mezoterapie. În timpul acestei proceduri substanțele ajung în straturile profunde ale pielii cu ajutorul micro acelor. Aparatul oferă aceleași beneficii ca și în cazul mezoterapiei profesionale dar fără riscul de a apărea durere, eritem, edem, vînătăi sau noduli. Mezoroller lucrează la nivelul stratului mediu al pielii, dermul, de care depinde tonusul pielii și textura pentru că aici se gasesc fibrele de colagen și elastină, așadar stimulează producerea de colagen. Circulația este stimulată, metabolismul este activat, producția de colagen și de elastină este stimulată.Mezoroller formează microcanale ce permit ingredientelor active conținute de creme să ajungă în straturile profunde. Pielea devine un burete, Mezoroller crescînd eficiența cosmeticelor cu pînă la 90 %. Produsele de îngrijire trebuiesc aplicate înainte de închiderea microcanalelor.

Cum acționează Mezoroller
1. Reduce numărul și profunzimea ridurilor și redefinește conturul feței prin activarea sintezei de colagen.
2. Elimină cicatricile (acnee, arsuri), vergeturile și celulita. Poate fi folosit inclusiv pe zonele delicate precum sînul pentru a remedia vergeturile apărute după alăptare.

 1. Îmbunătățește considerabil aspectul pielii: stimulează activitatea celulară, crește tonusul și stimulează circulația capilară. Toate reacțiile metabolice se echilibrează, ca și producția de sebum, porii sunt inchiși.
  4. Elimină petele pigmentare prin creșterea eficienței tratamentelor antipigmentare.
  5. Stimulează creșterea părului: stimularea circulației duce la săturarea bulbului pilos cu nutrienți și activează bulbii latenți, îndesînd părul.

Lifting facial

Lifting facial complet are următoarele efecte:

– decrispează ridurile de expresie și redefinește ovalul feţei, care devine mai tonifiat și mai tînăr;
– pielea este densificată progresiv, inviorată și apariţia pungilor de sub ochi combatută;
– tenul redevine radiant, odihnit, întinerit;
– diminuarea pană la eliminare a cicatricilor cauzate de acnee
– inchiderea porilor dilatați
– o mai buna oxigenare a țesuturilor.

Miostimulare faciala – Rezultate electrostimulare facială, lifting facial atît în etajul superior cît și cel inferior al feței

 • redă volumul pomeților
 • estompează considerabil pungile de sub ochi
 • netezește ridurile adînci din jurul gurii și al ochilor
 • șterge ridurile fine
 • normalizează pigmentarea pielii și reduce aspectul tern, mătuit
 • imbunătățește circulația sanguină, cu efecte spectaculoase asupra cearcănelor
 • creează un efect radiant, odihnit, fresh

Masaj facial este un tratament care ajută la menținerea sănătății și frumuseții pielii, dar și a incetinirii procesului de imbătrînire.

Masajul este considerat a fi una din cele mai vechi forme de vindecare. Alături de numeroasele beneficii oferite pielii, masajul facial ajută la ameliorarea stresului, a congestiei sinusurilor, durerilor de cap si migrenelor. Ședințele regulate de masaj facial sunt recomandate pentru fermitatea și stralucirea pielii, minimizarea liniilor fine și a ridurilor, pentru hidratare și eliberarea tensiunii.

Categorii: Noutăți